Vacatures bestuur Wijkoverleg Statenkwartier: wie heeft belangstelling?

Vanwege het aanstaande vertrek van drie bestuursleden van de Stichting Wijkoverleg Statenkwartier ontstaan er het komend jaar drie vacatures. Het betreft de portefeuilles: kunst & cultuur, groen & duurzaamheid en ruimtelijke ordening & verkeer. De vacatures ontstaan vanwege het aflopen van de statutair vastgestelde bestuurstermijn.


VacatureHet wijkbestuur

Het bestuur vergadert maandelijks (met uitzondering van de zomermaanden) bij een van de bestuursleden thuis. Twee keer per jaar is er een wijkvergadering in het Couvéehuis. Het bestuur heeft negen leden, waarbij de rol van voorzitter, secretaris en penningmeester verdeeld is over drie bestuursleden. De overige zes hebben een (inhoudelijke) portefeuille. Met veel enthousiasme en een grote betrokkenheid vervullen we onze werkzaamheden. Een leefbaar en veilig Statenkwartier, waarin veel activiteiten plaatsvinden die de sociale cohesie versterken, is o.a. wat ons als bestuur drijft. We voelen een grote betrokkenheid bij de wijk waarin we wonen en hebben er plezier in om iets voor die wijk terug te doen.

 

Wat verwachten we van je als bestuurslid?

Dat je voor jouw portefeuille primair Vacaturesaanspreekpunt binnen het bestuur wilt zijn. In voorkomende gevallen, dat je deelneemt aan werkgroepen die door de gemeente worden ingesteld rondom bepaalde vraagstukken waar onze wijk belanghebbende in is. Tenslotte initieer je activiteiten, of neemt deel aan activiteiten, je onderhoudt contacten met de gemeente Den Haag (m.n. Stadsdeelkantoor Scheveningen) en de bewoners van onze wijk of aangrenzende wijken. Maar bovenal verwachten we van je, dat je ons enthousiasme voor het wonen en participeren in de wijk deelt.

Interesse?

Zie voor nadere info onze website, m.n. onder kopje ‘bestuur’: Bestuur Wijkoverleg Statenkwartier. Natuurlijk kun je een van ons benaderen voor nadere info. Spreekt dit je allemaal aan….? Dan is een van de vacatures wellicht iets voor jou. Voor informatie of je belangstelling kun je contact opnemen via wijkoverleg@statenkwartier.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.