Vrijwilligers Wijkoverleg

Samen onze wijk mooier maken.

Het Wijkoverleg zoekt bewoners die mee willen doen!

Werk je graag met mensen? Wil je ons helpen bij het schrijven voor de website en nieuwsbrief? Of wil je helpen bij evenementen of op een ander manier inzetten om onze wijk samen nog mooier te maken? Word dan vrijwilliger bij Wijkoverleg Statenkwartier! Er zijn heel veel mogelijkheden om je eenmalig of structureel in te zetten voor onze wijk.

Vacatures

Bestuurslid Communicatie

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor Communicatie. Interesse? Gebruik de aanmeldknop op deze pagina of stuur een email aan wijkoverleg@statenkwartier.net.
ZIE VACATURE

Bestuurslid Verkeer & Ruimtelijke Ordening

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor  Verkeer & Ruimtelijke Ordening. Stuur een email aan wijkoverleg@statenkwartier.net of gebruik de aanmeldknop op deze pagina.
ZIE VACATURE

Jurist/lid van de werkgroep Verkeer & Ruimtelijke Ordening

De werkgroep is per direct op zoek naar twee nieuwe leden.
ZIE VACATURE

Vrijwilliger bij één van de Werkgroepen

Communicatie, Duurzaam, Groen, Kunst & Cultuur, Ontmoet & Doet (Welzijn), Verkeer & Ruimtelijke Ordening

Vrijwilligers voor het Wijkfeest van 15 september

Wij zijn op zoek naar enthousiaste wijkbewoners die ons willen helpen met de voorbereidingen van het Wijkevenement! (gezamenlijk de inhoud/activiteiten bepalen en organiseren, communicatie en natuurlijk ook op de dag zelf).  In februari zal er een eerste bijeenkomst worden gepland. Meld je aan als vrijwilliger via de aanmeldknop op deze pagina. Heb je ideeën over de programmering laat het ons weten via mailadres: ontmoet@statenkwartier.net
ZIE OPROEP

Schrijftalent/Contentredacteur Statenkwartier.net (Communicatie)

Als redacteur schrijf je zelfstandig voor onze website en publiceer je artikelen op onze site. Je hebt een vlotte pen en bent bekend met wordpress. Daarnaast heb je ook grafisch enige kennis.

Social Media Specialist (Communicatie)

Als social media specialist ben je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media. Je vindt het leuk om nieuwe content te maken maar denkt ook na over de inzet van nieuwe middelen bijv. Instagram, TikTok of wellicht een eigen YouTube kanaal? In deze rol krijg je veel vrijheid om zelf een plan te maken en dit uit te voeren.

Razende Reporter (Communicatie)

De redactie is op zoek naar een razende reporter die met zijn/haar mobieltje leuke content kan maken voor onze socials. Vind jij het leuk om 1x per maand volgens een vast format content te maken voor onze wijk? Meld je dan zeker aan.

Gastheer/Gastvrouw (Ontmoet & Doet/Communicatie)

Het Wijkoverleg Statenkwartier zoekt regelmatig gastheren/gastvrouwen voor de ondersteuning van alle evenementen. Vind jij het leuk om gasten te verwelkomen of de weg te wijzen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lid van het Buurtpreventieteam (Ontmoet & Doet)

Het buurtpreventieteam is op zoek naar ogen en oren in de wijk.

© Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier | Webdesign LOL Media Design en Twiet Creative