Woensdag 20 april as: wijkvergadering voor bewoners Statenkwartier

Op 20 april is de wijkvergadering van het Statenkwartier in het Couvéehuis aan de Frankenslag 139. Het bestuur van het Wijkoverleg nodigt iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur De ontvangst is vanaf 19.30 uur. De vergadering wordt afgesloten met een borrel.

plattegrond wijkoverlegActuele ontwikkelingen ruimtelijke ordening en verkeer

Tijdens deze vergadering hoort u de actuele stand van zaken rond alle ruimtelijke en verkeerskundige ontwikkelingen in onze wijk. Zoals hoe het staat met de tramverbinding naar het Norfolkterrein, de rotonde op het kruispunt Frederik Hendriklaan–Willem de Zwijgerlaan, het nieuwe bestemmingsplan en de komst van het internationaal park.

Renovatieplan de Toren van Oud

de Toren van OudOok zijn er nieuwe ontwikkelingen rond de Toren van Oud. Zie Short-stay appartementen in de Toren van Oud. De heer Tetteroo van projectbureau Euraco licht het renovatieplan voor de toren toe. Euraco is een organisatie op het gebied van projectontwikkeling en herontwikkeling van commercieel vastgoed.

Vacatures bestuur

Tot slot worden enkele vacatures binnen het bestuur (zie ook: vacatures bestuur Wijkoverleg Statenkwartier) aangekondigd die vanwege het aanstaande vertrek van drie bestuursleden ontstaan. Het betreft vacatures bestuurde portefeuilles (zie Bestuursleden Wijkoverleg Statenkwartier): kunst & cultuur, groen & duurzaamheid en ruimtelijke ordening & verkeer. De vacatures ontstaan vanwege het aflopen van de vastgestelde bestuurstermijn.

Naast deze vooruitblik kijken we, onder ander aan de hand van het jaarverslag, ook terug op het afgelopen jaar dat vooral in het teken van 100 jaar Statenkwartier stond.
Het bestuur hoopt op uw komst.

De agenda

De volledige agenda voor deze avond ziet er als volgt uit:
1. Opening, mededelingen
2. Vaststelling agenda
3. Renovatieplan Toren van Oud:
toelichting door dhr. T.G.M. Tetteroo, Euraco bv
4. Bespreken jaarverslag en jaarrekening 2015 inclusief terugblik op 100 jaar Statenkwartier, bevindingen kascommissie, vacatures bestuur
5. Actuele ruimtelijke en verkeerskundige ontwikkelingen
6. Rondvraag
7. Sluiting met borrel

Link naar het verslag van de vorige vergadering: verslag wijkvergadering Statenkwartier

Link naar jaarverslag en jaarrekening 2015: Statenkwartier jaarverslag en -rekening 2015

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.