Zaterdag 10 februari as: op Energiesafari!

Kom naar de Energiesafari op zaterdag 10 februari. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u een aantal bijzondere locaties in de stad bezoeken waar duurzame energie wordt opgewekt. Ook de pop-up stores van Hou van je Huis zijn geopend. Kijk voor meer informatie op Energiesafari: waar krijgt u energie van

De pop-up store aan de Goudsbloemlaan 82 is de afgelopen periode verbouwd tot de Haagse WoonWijzerWinkel. In deze pop-up store krijgt u technisch advies over bijvoorbeeld warmtepompen en zonneboilers.

In de winkel staan voorbeelden van installaties zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Voor ieder huis is er een passende oplossing. Tijdens de energiesafari staan de adviseurs voor u klaar om al uw vragen over gasvrij wonen te beantwoorden. Om 13.00 uur op 10 februari opent de wethouder de verbouwde store.

In de pop-up store aan de Fluwelen Burgwal 54 vindt u een tentoonstelling over het verbouwen van woningen tot bijna nul-op-de-meter. Van appartement tot aan monument, u kunt de verhalen en tips van de bewoners lezen. Na uw bezoek krijgt u het inspiratieboek mee naar huis. Ook kunt u in de store ervaren wat de mogelijkheden zijn met slim ledlicht. Verschillende ledlampen en toepassingen staan in de store zodat u deze zelf kunt uitproberen.

Op beide locaties zijn de adviseurs van de VvE-balie aanwezig om u alles te vertellen over het VvE fonds, de duurzame lening voor kleine VvE´s.

Wlit u het gehele verhaal lezen van de “advertorial”? Kijk dan hier: Advertorial Energiesafari uit de Posthoorn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.