Zaterdag 10 december inzamelingsactie voor statushouders Den Haag

Samen met stichting Mijn Wijk wordt op zaterdag 10 december een inzamelingsactie georganiseerd voor onze nieuwe buurtbewoners aan de Scheveningseweg en de Pompstationsweg . Zij hebben vaak zelf niet de middelen om huishoudelijke apparatuur, meubels etcetera aan te schaffen. Door huisraad op deze manier in te zamelen en beschikbaar te stellen, kunnen we onze nieuwe buren helpen met de inrichting van hun nieuwe thuis.

samen_01Op zaterdag 10 december kunt u uw huisraad aanbieden:

9:00 tot 16:00 uur in de gymzaal aan de Scheveningseweg 90

9:00 tot 13:00 uur aan de Pompstationsweg 14.

Er is behoefte aan: huishoudelijke apparatuur, meubilair, keukenspullen, kortom alles dat nog in goede staat is en werkt.

Als u zelf niet in de gelegenheid bent om deze spullen langs te brengen dan kunnen wij deze ook bij u ophalen, op zaterdag 10 december tussen 9:00 en 13:00 uur. Hiervoor kunt u een afspraak maken via mailadres statushoudersdenhaag@gmail.com of telefoonnummer 06 33 21 05 57 (ook WhatsApp berichten).

Vanaf 13:00 tot 16:00 uur kunnen de nieuwe buren de spullen afhalen in de gymzaal aan de Scheveningseweg. Natuurlijk bent u van harte welkom om ter plekke kennis met elkaar te maken.

Hier een link naar de flyer met alle informatie:

161879_dpz_a5_flyer_inzamelingsactie_statushouders_v1_c_beeldscherm

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.