Blijf baas over de informatie in uw wijk met gratis abonnementen

Via deze website en onze facebookpagina wordt u zo goed mogelijk geïnformeerd over nieuwe ruimtelijke plannen in uw wijk. Het gaat dan primair om plannen die van wezenlijke invloed kunnen zijn op de karakteristiek van ons Statenkwartier. Maar er is natuurlijk meer.

app_1024-300x300Wilt u echt direct geïnformeerd worden over alle nieuwe bouwinitiatieven? Dan is een link naar een app die omgevingsalerts laat zien de ideale oplossing. U vindt deze hier: http://www.omgevingsalert.nl/app/

De site zelf zegt ervan: “Nooit meer het huis-aan-huis-krantje doorspitten, maar een bericht ontvangen als in uw omgeving vergunningen zijn aangevraagd of afgegeven”.

In de app kunt u exact aangeven, vanuit bijvoorbeeld de plek waar uw woning ligt, hoe groot de omgeving moet zijn van waaruit u kennis wilt nemen van nieuwe initiatieven.Iedere keer dat er dan een nieuwe melding van de gemeente is, krijgt u een bericht. U kunt behalve op de kaart, ook in een lijst de nieuwe initiatieven zien. Dat is wel zo handig omdat dan het meest recente initiatief bovenaan staat met meteen het adres erbij.

Een site die ook veel informatie biedt is http://www.ruimtelijkeplannen.nl en ook hier kunt u exact uw woonadres aangeven om zicht te krijgen op de ruimtelijke plannen in uw directe omgeving.

Natuurlijk blijft de Wijkorganisatie Statenkwartier alert op behoud en versterking van de karakteristiek van onze buurt. Maar met de informatie via de websites die we hier vermelden bent u echt als eerste op de hoogte van letterlijk alle initiatieven die bij de gemeente zijn aangemeld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.