Zaterdag 10 december Hou van je huis, Haagse Krach Karavaan en LED op de Fred

Wil je weten hoe je energie en geld bespaart? En comfortabeler en gezonder woont? Kom dan zaterdag 10 december naar de Frederik Hendriklaan, ter hoogte van Bosman Wijnkopers. buurtenergie-statenkwartier-logoHou van je Huis (gemeente Den Haag) en Duurzaam Den Haag zijn daar samen met bewonersinitiatief Buurtenergie Statenkwartier aanwezig, met aantrekkelijke acties om direct aan de slag te gaan en om te vertellen hoe je energiezuinig kunt wonen en wat daarvan de voordelen zijn.

Kom langs en krijg simpele besparingstips waarmee je direct thuis aan de slag kunt, geef een draai aan het Rad van Fortuin en maak kans op energiebesparende prijzen, vraag als woningeigenaar een gratis energiescan aan, hoor wat je allemaal als VvE kunt doen om te verduurzamen, vraag naar mogelijke subsidies én doe mee aan de LED op de Fred actie van BuurtEnergie Statenkwartier en Energy Guards.

Meer over LED op de Fred op: https://www.facebook.com/buurtenergiestatenkwartier.nl/

Speciale actie voor De Fred: de eerste 25 bezoekers die aangeven te komen voor radiatorfolie, ontvangen in ruil voor hun contactgegevens* gratis een doe-het-zelf pakket radiatorfolie waarmee je thuis direct energie en geld gaat besparen!
* contactgegevens worden gebruikt om naderhand te kunnen informeren naar de ervaringen.

Dus noteer in uw agenda:

Datum: zaterdag 10 december
Tijd: 12.00-16.00 uur
Locatie: Frederik Hendriklaan, ter hoogte van Bosman Wijnkopers op nummer 251

Dit initiatief van “Duurzaam Den Haag” wordt mogelijk gemaakt door “Hou van je huis”.

unknown

unknown-1

1 antwoord
  1. Bert zegt:

    Gisteren liepen er zo’n 5000 deelnemers aan de Scheveningen Light Walk met LED’s op de FRED. Dit evenement was een groot succes! Vooral de bewoners van de Van Weede van Dijkveldstraat hadden hier iets extra’s voor gedaan!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.