Actie Zon op World Forum zondag 18 december

Sinds begin 2016 wekken 208 zonnepanelen op het dak van het Museon stroom op. Een dertigtal wijkbewoners profiteert mee van deze zonnestroom als lid van de coöperatie Zon op Museon (ZoM). Blijkbaar werkt het succes aanstekelijk. BES heeft nu de kans 350 zonnepanelen te plaatsen op een ander prestigieus dak, namelijk dat van het World Forum Convention Center (WFCC). Onze plannen voor de actie ZoWF doen wij op zondag 18 december uit de doeken. Grijp deze kans om ook zonnepanelen aan te schaffen. Dat kan voor elke wijkbewoner, met en zonder eigen dak. Ook als u zelf al zonnepanelen heeft aangeschaft. U kunt uw belangstelling om mee te helpen als vrijwilliger bij het uitwerken van dit plan aangeven en eerste vragen worden beantwoord.

Algemene Lebuurtenergie-statenkwartier-logodenvergadering

De vereniging BES houdt op deze dag tevens haar algemene ledenvergadering. De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe Couvéehuis, Frankenslag 139, op zondag 18 december. De stukken voor de vergadering worden tenminste één week voor de ALV op deze website gepubliceerd.

 

Programma van de middag:

11.30    Inloop met koffie en thee.

12.00 – 12.30 uur  Opening Algemene ledenvergadering met de vaststelling van het verslag van de ALV op 22 mei j.l. en de  presentatie van de begroting 2017.

12.30 – 12.45 uur  Voorstel wijziging statuten voor ANBI om donaties fiscaal aantrekkelijk te maken

12.45 – 13.00 uur  Vooruitblik op 2017 met werving van BESte buurmannen

13.00 – 13.30 uur  Presentatie zonnepanelenactie ‘Zon op World Forum (ZoWF)’

13.30 – 14.00 uur  WVTTK en sluiting

14.00 – 15.00 napraat met drankje

Met vriendelijke groet,

Buurtenergie Statenkwartier

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.