Win jij uit Statenkwartier de Onbeperkt070-prijs?

Wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) reikt op 24 maart de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit. Deze geldprijs van maximaal € 7.500 is voor het beste idee om de toegankelijkheid voor en beeldvorming over mensen met een beperking te verbeteren.

De Onbeperkt070-prijs is bedoeld om goede voorbeelden van toegankelijkheid en beeldvorming in de schijnwerpers te zetten. Dit zijn initiatieven die laten zien dat er rekening wordt gehouden met mensen met een beperking. Alle Hagenaars (met en zonder beperking) zijn uitgenodigd om initiatieven of ideeën aan te dragen.

Stuur vóór 14 maart 2017 een e-mail met een idee of een initiatief naar onbeperkt070@voorall.nl.
De voorwaarden voor deelname staan op de website www.voorall.nl/onbeperkt070.

Onbeperkt070: volop evenementen

In de aanloop naar 24 maart vinden diverse pop-up evenementen in de stad plaats. Hier worden ondernemers, organisaties en Hagenaars geprikkeld om na te denken over toegankelijkheid en beeldvorming. Meer informatie over deze evenementen staan op www.voorall.nl/onbeperkt070.

Voorall (belangenbehartiger voor mensen met een beperking) organiseert op 24 maart een feestelijke bijeenkomst. Karsten Klein reikt dan de Onbeperkt070-prijs uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.