Opening duurzame pop-up store op donderdag 16 februari

Op donderdag 16 februari opent de campagne ‘Hou van je Huis’ in de tweede pop-up store aan de Fluwelen Burgwal 54. “Hou van je Huis” is een initiatief van de gemeente Den Haag om samen met woningeigenaren en bedrijven duurzaam woningonderhoud te stimuleren. U bent uitgenodigd om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Vanaf 15.30 uur vertelt wethouder Joris Wijsmuller u met een hapje en drankje hoe je energie en geld bespaart en comfortabeler en gezonder woont.  Kom langs, bekijk de opties om vloer, gevel of dak te isoleren en krijg besparingstips. Ook lopen er adviseurs rond die ingaan op uw vragen, zodat u thuis direct aan de slag kunt. Een eerste pop-up store is vorig jaar geopend aan de Goudsbloemlaan 82, misschien dat de volgende op de Fred komt?!

Is er subsidie? Zowel de gemeente Den Haag als de Rijksoverheid hebben subsidiemogelijkheden. Op zonneboilers en warmtepompen via de RVO, zie de voorwaarden. De gemeente subsidieert dak- en vloerisolatie, groene daken

BESte buurman advies? Voor persoonlijk advies in uw eigen huis kunt u BES vragen een energiescan uit te voeren. Stuur een mail naar info@buurtenergiestatenkwartier.nl en de BESte buurman komt naar u toe!

Dit initiatief van “Duurzaam Den Haag” wordt mogelijk gemaakt door  de campagne “Hou van je huis”.

unknown-1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.