Werkzaamheden Stadhouderslaan

Op dit moment wordt er gewerkt aan de Stadhouderslaan, bij het Kunstmuseum. Het betreft voorbereidende werkzaamheden voor de NUTS voorzieningen. Het riool wordt vernieuwd en Dunea gaat een grote waterleiding (800mm) aanleggen. Deze werkzaamheden duren t/m week 14.

Naast dat de afzettingen de nodige hinder met zich meebrengen, hebben mensen wellicht gemerkt dat er plaatsen gereserveerd zijn voor bussen. Deze bussen brengen schoolkinderen naar en van het museum.

Vanaf 28 februari gaan er werkzaamheden plaatsvinden om een aantal bomen te rooien. De parkeerverboden voor deze werkzaamheden zijn reeds geplaatst. Het rooien van de bomen duurt tot 3 maart. Vanwege de veiligheid in combinatie met de tram, wordt een aantal bomen in de nachtelijke uren gerooid.

Vanaf 28 maart starten de werkzaamheden op de Waldeck Pyrmontkade  / Koningin Emmalaan en de Stadhouderslaan , tot het Statenplein. Deze werkzaamheden duren tot en met week 24. De gemeente heeft z’n best gedaan om de overlast zoveel mogelijk te beperken maar men zal toch hinder gaan ondervinden van de afzettingen en omleidingen. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op  www.denhaag.nl/tramlijnen en https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/bereikbaarheid.htm

Na week 24 beginnen de werkzaamheden aan de Statenlaan. Ook dit werk wordt gefaseerd uitgevoerd en duurt uiteindelijk tot medio december 2022. Mensen zullen hier nog nader over worden geïnformeerd.

Het voorlopig ontwerp is te zien via het RIS-systeem van de gemeente: https://denhaag.raadsinformatie.nl/. Zoeken op nummer 308739.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.