29 oktober ’22 Walking Dinner

Het lijkt een eeuwigheid geleden: de 10e uitgave van het succesvolle Walking Dinner Statenkwartier vond plaats in maart 2019. Sindsdien hebben we als gevolg van de Covid 19-maatregelen een gedwongen pauze gehad. Inmiddels lijkt alles de goede kant op te gaan en zijn wij voorzichtig optimistisch om dit najaar de 11e editie van ons Walking Dinner te kunnen organiseren. We blijven voorzichtig, maar noteer toch alvast maar zaterdag 29 oktober in je agenda. Dan hopen wij vanaf 17.00 de 11e editie te kunnen organiseren van het succesvolle Walking Dinner Statenkwartier. Vanwege de bijzondere omstandigheden niet in maart, maar bij wijze van uitzondering op een zaterdag in oktober.

Graag verwelkomen we dan de vele nieuwe bewoners die de afgelopen twee jaar naar onze mooi wijk zijn verhuisd. Natuurlijk hopen we ook weer vele oude bekende terug te zien. Graag maken we kennis met de culinaire kwaliteiten en talenten van wijkbewoners die bereid zijn als kok op te treden. Nog even ter opfrissing de opzet van ons Walking Dinner: wijkgenoten met culinaire talenten melden zich aan als kok, stellen die avond hun eetkamer ter beschikking en koken voor 4-8 gasten een driegangenmaaltijd. Per gang ontvangt de kok een wisselende groep van 4-8 wijkbewoners (“gasten”). Na een uur vertrekken de gasten weer (walking…) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner…). De koks ontvangen dus drie groepen gasten aan hun eettafel thuis, de gasten genieten telkens op een andere locatie van een gang van het verrassingsmenu, van nieuwe medegasten én een nieuwe locatie.

Het Walking Dinner levert een prachtige mix van nieuwe bewoners, langjarige inwoners, jonge stellen, traditionele families en last but not least expats “from all over the world”! Kortom: een eenmalige gelegenheid om in een ongedwongen sfeer de wijk en haar bewoners te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.  

 Rond de zomer informeren we je hoe jij je kunt aanmelden, als kok of als gast.

Het organisatiecomité van het Walking Dinner Statenkwartier 2022:

Jorien Jansen, Annelies van Ewijk, Bert Loohuis en Martin Fikke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.