Walking Dinner 11 maart 2017: inschrijving gestart!

Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert het Wijkoverleg Statenkwartier het “Walking Dinner Statenkwartier en Geuzenkwartier”. Elk huishouden in het Statenkwartier en Geuzenkwartier kan deelnemen als kok of als gast. De aanmelding kan via dit bericht. Lees daarom verder wanneer u zich wilt aanmelden als gast of kok.

Opzet Walking Dinner

Voor de gasten: De kok kookt een driegangen maaltijd voor maximaal zes gasten (exclusief eigen huishouden). Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van vier tot zes gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking..) naar een andere kok voor de volgende gang (dinner..) met telkens andere medegasten. Koks ontvangen dus drie groepen gasten aan tafel en gasten genieten van een driegangen verrassingsmaaltijd en krijgen ondertussen een kijkje in drie verschillende huizen.

Voor de koks: Haute Cuisine is niet nodig. Het gaat om plezier in koken, wijkgenoten leren kennen en het ontvangen van gasten in je huis. Elke kok stelt zijn eigen menu samen en doet daarvoor de inkopen. De organisatie maakt kortingsafspraken met verschillende winkeliers in de wijk.

Gasten betalen € 28,- voor de driegangen maaltijd. Koks hoeven niet te betalen.

Zij ontvangen van de organisatie een vaste vergoeding voor de kosten van de maaltijd van € 8,- per gast per gang, inclusief drank. De resterende € 4,- van de € 28,- die per gast wordt betaald voor drie gangen, gaat naar promotiekosten (flyers etc.) en de huur van de start- en slotlocatie.

Gasten verzamelen om 17.30 uur in het Couvéehuis , halen daar hun persoonlijke “Walking-route‟ op en krijgen een aperitief aangeboden. Koks ontvangen de eerste gasten om 18.30 uur en de laatste gasten vertrekken (met de koks) om ca. 22.15 uur. Na afloop van het eten mengen alle koks en gasten zich op de gezamenlijke locatie in het Couvéehuis waar met een drankje of een kop koffie de avond wordt afgesloten.

Praktische informatie:

Aanmelden als KOK kan via het formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPlcqeOg8ZjbPB6wEO1-_2Rdy_MG-3oJ3kTpkzuJ5YmJCmDQ/viewform

Aanmelden als GAST kan via het volgende formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmkzXIrQC_8KGhmJB9I9KtiFPIyicw332RXPvdO7f5nR0TEQ/viewform

 

Welgemeend advies: snel aanmelden, want vol is vol. De inschrijvingstermijn sluit op vrijdag 24 februari 2017.

Met vriendelijk groet,

Het organisatiecomité Walking Dinner Statenkwartier 2017

4 antwoorden
 1. Teun van Dijk & Marijke Buijs zegt:

  Aanmelding als “mee-eter” met een optie ons aan te melden als kok.
  Dit laatste weten we pas op een later moment aangezien rondom het walking dionner we een kleinkind verwachten. Als het (te) vroeg geboren is kunen we koken. Als het nog niet geboren is zxijn we “mee eter”.
  HG, Teun

  Beantwoorden
  • Eindredacteur zegt:

   Uitvallers kunnen vaak pas op het laatste moment duidelijk worden:dat is op de dag zelf wanneer iedereen om 17.30 uur in het Couvéehuis zich gemeld moet hebben. Tip is dus om dan even binnen te lopen en te vragen of er wellicht plekken zijn opengevallen. Maar de kans is uiterst klein omdat inschrijvers al betaald hebben en dus extra gestimuleerd worden om zelf voor eventuele vervangers te zorgen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.