Walking Dinner 2018: de opmaat voor het jubileumjaar!

Voor de negende keer vond, dit jaar op zaterdag 24 maart, in het Staten- en Geuzenkwartier het Walking Dinner plaats. Bewoners van onze wijk kookten voor wijkgenoten en ontmoetten elkaar bij de koks thuis. In totaal waren er 19 huizen waar werd gekookt.

Wachten! Eerst de foto.

De ruim 100 gasten werden in het Couvéehuis ontvangen met een drankje, een welkomstwoord en met de routeinformatie. De gasten gingen wandelend of op de fiets op pad naar drie verschillende adressen van de kokshuizen om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen met steeds andere wijkgenoten. Bij de ontmoetingen kwamen leuke afwisselende gesprekken tot stand en ontstonden er nieuwe kennismakingen. Er werd afgesloten met een drankje, eveneens in het Couvéehuis. Dit alles in een geanimeerde sfeer. Geheel in lijn met het streven om de sociale samenhang in de wijk te vergroten. Zoals sommigen zeiden: “Het is leuk om op deze manier mensen te leren kennen, en je komt elkaar later in de wijk steeds weer tegen.

 

Voor het verslag, enkele reacties van deelnemers en foto’s van dit jaar: kijk op http://www.wdstatenkwartier.nl

Het organisatiecomité van dit jaar bestond uit Marjan Engels, Nicole van Rijsinge, Paul Slabbers en Bert Loohuis, in samenwerking met het Wijkoverleg Statenkwartier.

Het organisatiecomité is blij met de hoge opkomst, het goede verloop en de spontane bijdragen van de koks, gasten en sponsors, zonder wie het niet zou lukken om dit festijn tot een succes te maken.

Kijk tegen het eind van dit jaar voor nieuwe informatie daarover op de website van het Statenkwartier of op de website van het Walking Dinner Statenkwartier: http://www.wdstatenkwartier.nl

Zoals gezegd: het Walking Dinner 2019 wordt extra bijzonder: een jubileumjaar!

De fles gaat op, de eer blijft!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.