Volksopera “De Vloek op Scheveningen” 8 t/m 14 september in Zuiderstrandtheater

Van donderdag 8 september t/m woensdag 14 september as speelt in het Zuiderstrandtheater de volksopera De Vloek op Scheveningen, geschreven door Sjaak Bral.

VloekopScheveningen_DSC_1879_JURK_2200_emailingHerinnert u zich nog de Scheveningse Vissersopera ‘Harde Handen’ met Loes Luca als Kniertje? Dan wilt u beslist naar deze nieuwe volksopera over verleden, heden en de toekomst van de Scheveningse haven.

Sjaak Bral is uiteraard zelf in de voorstelling te zien, naast Ernst Daniel Smid, Miranda van Kralingen en vele anderen. De regie is in handen van Kees Scholten van Het Volksoperahuis.

Net als bij ‘Harde Handen’ is het Theaterkoor Dario Fo weer verantwoordelijk voor de muziek, die wordt uitgevoerd door het Residentie Orkest o.l.v. Rick Schoonbeek. Ook dit keer zingen meer dan honderd Scheveningers mee in het koor! Kortom: een volwaardige bezetting.

De Vloek op Scheveningen is een coproductie van het Zuiderstrandtheater, Kwekers in de kunst, het Residentie Orkest, het Volksoperahuis en Rabarber.

U kunt nu al kaarten reserveren bij het Zuiderstrandtheater.

 

UPDATE: er is wegens de grote belangstelling een tweetal voorstellingsdata toegevoegd: dinsdag 13 en woensdag 14 september, beide keren om 20.00 uur.

De aanloop naar de eerste voorstelling kunt u volgen op Facebook:

https://www.facebook.com/devloekopscheveningen/?fref=ts

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.