Beroepstermijn omgevingsvergunning AH op Willem de Zwijgerlaan gestart

Op 23 augustus jl. heeft het College van B&W een omgevingsvergunning verleend. Deze is vanaf deze datum voor zes weken ter inzage gelegd. Daarmee is ook de beroepstermijn bij de rechtbank gestart.

Albert-Heijn-foto-www.levensmiddelenklrant.nl_In een eerder bericht heeft het Wijkoverleg aangegeven zelf niet te gaan ageren tegen de vestiging van deze tweede AH in onze wijk. Er zijn immers zowel voor- als tegenstanders van een tweede AH op deze plek, zowel onder de winkeliers als onder de bewoners. Wel zal het Wijkoverleg alert zijn op de procedure en de verkeersafwikkeling.

In ieder geval leek het ons goed in aansluiting op eerdere berichten ook nu weer de actuele stand van zaken te melden. Zo is iedereen op gelijke wijze geïnformeerd.

1 antwoord
  1. Ward van Alphen zegt:

    Wat onduidelijk is, is dat de heer Laan van de Gemeente ons verzekerd heeft, dat het niet om een beroep (bij de rechtbank) maar om een bezwaar (tegen de omgevingsvergunning) zou gaan, en zo staat het ook op de site van de Gemeenteberichten. Als iemand met verstand van zaken hier/zijn licht nog eens over kan laten schijnen > graag!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.