Symphonic Seniors in het Statenkwartier blijven jong!

Het Statenkwartier staat al sinds 2015 bekend om zijn muziek- en componistenroute. En vele muziekliefhebbers uit deze wijk weten, dat het heel erg leuk is om zelf een instrument te spelen, in orkestverband zelfs nog leuker! Het Symphonic Senior Orkest verheugt zich over nieuwe leden, ervaren musici die hun vaardigheid op hun instrument regelmatig onderhouden maar ook degenen die vroeger hebben gespeeld en nu weer hun instrument uit de kast willen halen.

De Symphonic Seniors komen voort uit een initiatief van het Residentie Orkest maar zijn nu een zelfstandige eenheid. Wel onderhouden wij onverminderd een goede relatie met het RO. We tellen bijna 40 leden en een leeftijdsgebied van 50-90 jaar. Ons repertoire is klassiek – symfonisch – met uitstapjes naar moderne muziek. Een keer in de twee weken op maandagmiddag oefenen wij onder leiding van een professionele dirigent, Yvonne de Winter. Dat gebeurt momenteel in de grote ruimte van de Adventkerk in Mariahoeve waardoor aan alle Corona afstandsregels wordt voldaan.

Activiteiten als zelf muziek maken houden geest en lichaam jong. Dat is goed te merken aan de Symphonic Seniors leden. Zij beleven veel plezier met elkaar, gestimuleerd door de stap voor stap groeiende prestaties. Iedereen is welkom om zich te informeren maar speelt u viool, alt viool, hobo, hoorn of fagot dan geldt dat nog eens extra. Wilt u een keer komen kijken of zoekt u wat meer informatie? Kijk op onze website: www.symphonicseniors.nl. U kunt ook contact opnemen met mevr. Bertien Dekker : 06 53 799 321. Doen! We verheugen ons op uw interesse!

Gabriela Rüling

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.