Succes Walking Dinner ook in 2016 onverminderd groot

Voor de zevende keer vond, dit jaar op 12 maart, in het Statenkwartier het Walking Dinner plaats. Bewoners van onze wijk kookten voor wijkgenoten en ontmoetten elkaar aan de tafel bij de koks thuis. In totaal waren er 17 huizen waar werd gekookt.

fuft_imagesDe 96 gasten werden in het Couvéehuis ontvangen met een drankje, een welkomstwoord en met de route-informatie. De sfeer was meteen goed en iedereen had er zin. De gasten gingen op pad naar drie verschillende adressen voor de kokshuizen om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen met steeds andere wijkgenoten.

Bij de ontmoetingen kwamen spontane afwisselende gesprekken tot stand en ontstonden er verrassende nieuwe kennismakingen. Er werd afgesloten met een drankje, eveneens in het Couvéehuis. Dit alles in een heel leuke geanimeerde sfeer. Geheel in de lijn van het streven om de sociale samenhang in de wijk te vergroten. Zoals sommige koks en gasten zeiden: “Het is zo leuk om op deze manier mensen te leren kennen, en je komt elkaar later in de wijk steeds weer tegen.”

Voor het verslag, enkele reacties van deelnemers en foto’s van dit jaar kijk op http://www.wdstatenkwartier.nl

Het organisatiecomité van dit jaar bestond uit Bert Loohuis, Astrid Starrenburg, Nicole van Rijsinge en Marjan Engels, in samenwerking met het Wijkoverleg Statenkwartier. Het organisatiecomité is blij met de hoge opkomst, het goede verloop en de spontane bijdragen van de koks, gasten en sponsors, zonder wie het niet zou lukken om dit festijn tot een succes te maken. De organisatie gaat door en zorgt ook voor een achtste editie van het Walking Dinner, voorjaar 2017.

Kijk tegen het eind van dit jaar voor nieuwe informatie daarover op de website van het Statenkwartier of op de website van het Walking Dinner Statenkwartier http://www.wdstatenkwartier.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.