Start ‘LED op de Fred’ zaterdag 17 september bij Bosman Wijnkopers

Op initiatief van BuurtEnergie Statenkwartier (BES) en Energy Guards start in september 2016 het project LED OP DE FRED. Deze actie duurt tot december 2016. BES richt zich op de bewoners in het Statenkwartier, Energy Guards zal alle winkeliers op de Fred benaderen en informeren over de mogelijkheden en voordelen van LED verlichting.

lodfred-logoNa de gloeilamp en de spaarlamp is de LED-lamp bezig aan en stormachtige opmars. LED-lampen zijn leverbaar in vele kleurtinten, kunnen ook gedimd worden en vervangen ook halogeenlampen. Ze zijn vrijwel niet meer van traditionele lampen te onderscheiden. LED lampen zijn energiezuinig, gaan lang mee en worden niet heet.

Wat houdt de actie in?

Kom zaterdag 17 september tussen 12 en 17 uur langs op bij Bosman Wijnkopers op de Frederik Hendriklaan 251. Neem uw gloei- en halogeenlamp(en) van thuis mee. U kunt deze dan direct vergelijken met een nieuwe LED lamp. Bij interesse ontvangt u ons een LED verlichtingsadvies waarmee u de LED lampen kunt aanschaffen bij één van de deelnemende winkels: Van der Bol – Willem de Zwijgerlaan 33-33A, Ad Schilperoort – Fred 101, Handyman – Fred 78. Zij hebben een groot assortiment aan LED lampen en helpen u graag verder. Spreekuur wordt ook gehouden de komende maanden op de zaterdagen 29 oktober, 19 november en 10 december.
Actueel nieuws vindt u de komende maanden op onze Facebook pagina!

Pan(d)klare oplossingen voor comfortabel en duurzaam wonen.

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil, samen met de wijkbewoners, het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. Zie voor berichten of uw aanmelding als lid de website www.buurtenergiestatenkwartier.nl.

2 antwoorden
  1. Bert zegt:

    Bij zo’n koptekst verwacht je dat de winkeliers op onze Fred hun winkels eindelijk gaan verduurzamen met LED-verlichting.
    Thuis heb ik alweer jaren LED-verlichting.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.