Ga met wethouder Revis in gesprek over onze buurt, vrijdag 15 april 18.30 uur met een drankje en een lichte maaltijd

Loopt u al een tijdje rond met een idee waarmee Statenkwartier een nog betere en mooiere wijk wordt? Wellicht een leuk idee voor uw straat? Of zijn er dingen waar u in uw wijk tegenaan loopt en die u graag met ons wil delen? Wethouder Revis (Binnenstad, Stadsontwikkeling Kerngebieden en Buitenruimte) komt naar ons toe! Hij schrijft:

 Foto : Martijn Beekman


Foto : Martijn Beekman

“Op vrijdag 15 april komen wij naar u toe! Ik ga graag met u in gesprek over wat er leeft in uw straat of de wijk. En ik praat u ook graag bij over ontwikkelingen in de buurt waar we vanuit de gemeente mee bezig zijn. Vragen die u daarover heeft, beantwoord ik graag.

Vanaf 18.30 uur ben ik aanwezig bij Doppio op de Frederik Hendriklaan 137. Tijdens deze avond trakteren wij u op een drankje en een lichte maaltijd. Er is ook volop gelegenheid om met andere buurtgenoten en ondernemers uit de buurt in gesprek te gaan.

Mocht u vooraf iets met ons willen delen, een idee of een vraag, laat het dan zeker weten.plattegrond-wijkbestuur-kl

Wij zien u graag vrijdag 15 april om 18.30 uur bij Doppio. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Dit kan via s.vanerven@vvd.nl

Tot 15 april!”

Voor ons een goede gelegenheid om met onze wethouder in gesprek te gaan over zaken in onze wijk die ons dwars zitten of die verbetering behoeven of die gewoon nog beter kunnen. En dat alles in een informele, constructieve sfeer in onze eigen wijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.