Poppentheater opent theaterseizoen met Open Dag op 1-9

Kooman’s Poppentheater in het Statenkwartier opent op zaterdag 1 september zijn deuren met een open dag voor wijkgenoten en belangstellenden. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en in het atelier, waar op dit moment gewerkt wordt aan de nieuwe kindervoorstelling ‘Ezelsei.’


Volwassenen en kinderen kunnen het theater deze middag gratis bezoeken. Er is een doorlopend programma met een korte presentatie, demonstratie van poppen, een kijkje achter de schermen en in het atelier. Kinderen kunnen meedoen aan een leuke winactie en mogen met poppen op de foto. Ook zal een klein tipje van de sluier worden opgelicht van de nieuwe kindervoorstelling “Ezelsei”, die in december dit jaar in première gaat.

Kooman’s Poppentheater is het oudste, vaste poppentheater van Nederland. Dit familietheater ontvangt inmiddels de derde generatie bezoekers: opa’s en oma’s die zelf als kind in het theater kwamen, komen nu met hun eigen kleinkinderen.

Sinds de jaren zestig worden in het kleine, sfeervolle theater in het Statenkwartier elke woensdag- en zaterdagmiddag voorstellingen gespeeld voor kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast speelt het theater voorstellingen op scholen, festivals en in kleine theaters in het hele land. Met 180 voorstellingen per jaar bereikt het theater jaarlijks ca 13.500 bezoekers.

 

Noteer dus in uw agenda:

Open Dag
Zaterdag 1 september 2018
14.30-17.00 doorlopend programma, u kunt elk moment binnenkomen
Entree en drankje gratis, aanmelden niet noodzakelijk
Adres:
Frankenstraat 66
2582 SM Den Haag
www.koomanspoppentheater.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.