Klik hier voor
Archief
Categorieën

8 september: Zomerfestival Aert van der Goesstraat!

Op zaterdag 8 september a.s. vindt in de Aert van der Goesstraat de 2de editie van het Aert Summer Festival plaats. Tijdens dit festival geniet u tussen 10.00 uur – 17.00 uur van diverse feestelijke activiteiten, georganiseerd door alle ondernemers in de Aert van der Goesstraat en op een gedeelte van het Frederik Hendrikplein.

Zo presenteren de ondernemers hun ambachten, worden er proeverijen georganiseerd, zijn er verschillende kinderactiviteiten en is er het wijkpodium Statenkwartier, waar talenten uit de wijk zich kunnen presenteren aan een groot publiek.

Kun jij zingen, dansen, of een instrument bespelen, en wil je dit graag komen presenteren tijdens het Aert Summer Festival en op het wijkpodium? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar wijkpodium@outlook.com. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer, en wat je precies gaat doen en wie weet sta je dan op zaterdag 8 september a.s. te schitteren op het grote podium.

Kijk ook even op http://www.aertvandergoesstraat.nl voor meer informatie over dit festival en al het moois wat de Aert van der Goesstraat u te bieden heeft. Namens alle ondernemers graag tot 8 september!

   
    Nieuwsbrief

    Adverteerders

    © Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier