Plattegrond glas-in-loodroute 20 november / Map stained glass-route

Bijgaand vindt u de plattegrond met bijzonder glas-in-lood in het Statenkwartier. U kunt deze plattegrond gebruiken om op vrijdagavond 20 november zelf te gaan rondwandelen, al dan niet in combinatie met een wandeling begeleid door één van onze gidsen (zie de informatie elders op deze website).

U kunt deze plattegrond downloaden en printen.

Wij hebben ons best gedaan om een mooie voorselectie van bijzonder glas-in-lood in de wijk voor u te maken. Dit zijn natuurlijk onze persoonlijke keuzes, maar zoals het spreekwoord luidt: “over smaak valt niet te twisten”. Daarnaast durven we niet te beweren dat we volledig hebben kunnen zijn bij de inventarisatie. Er is zoveel moois! Uiteraard nemen we suggesties voor aanvullingen op deze kaart mee bij een volgende editie van de glas-in-loodroute.

poster GIL avondWij hebben in de afgelopen maanden de bewoners van het Statenkwartier op allerlei mogelijke manieren benaderd met de vraag of zij op vrijdagavond 20 november van 19.00-22.00 uur hun glas-in-lood zo goed mogelijk willen uitlichten. Wij kunnen er uiteraard niet voor garant staan dat dit ook zal gebeuren.

Wel hebben diverse bewoners ons laten weten dat zij die avond met zekerheid hun ramen zullen verlichten, en velen onder hen doen ook mee aan de wedstrijd: Wie weet die avond zijn glas-in-lood zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de kijkers? Van deze huizen hebben we de huisnummers vermeld op de kaart, zodat u weet waar u zeker een geslaagd kijkje kunt gaan nemen. En u kunt deze avond natuurlijk ook uw publieksstem uitbrengen voor de wedstrijd, bij Chox of Plasman op de Fred.

Wij wensen u veel kijkplezier!

 

Bijlage: plattegrond bijzonder glas-in-lood Statenkwartier

GIL kaart DEFINITIEF 2

Het organisatiecomité:

Francis van der Hout, Rogier Bekkers, Maarten Ruijters, Jacintha van Beveren, Heleen Naber, Karin van den Broek.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.