Plan uw eigen ontdekkingsreis met een deskundige gids

Heeft u oog voor architectuur, kunst of bijzondere details in uw omgeving? Organiseer dan nu uw eigen ontdekkingsreis in een stad waar al dit moois te zien is. Vanaf nu kan dat via de site van http://dekleineontdekkingsreis.nl  Onze eigen wijkgenoot Francis van der Hout neemt u mee naar bijzondere plekken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Wat is het?

De kleine ontdekkingsreis biedt wandelingen en fietstochten aan door stadse woongebieden waar veel te zien valt, maar waar je soms zomaar aan al dat moois voorbij gaat omdat je nu eenmaal onderweg bent van A naar B. De dagelijkse wereld om ons heen is vaak boeiender dan je denkt, maar je moet er wel oog voor hebben. Ga mee op een kleine ontdekkingsreis. Kijk eens met andere ogen om je heen en zie wat er aan architectuur, kunst en andere bijzondere details te ontdekken valt.

Voor wie is het?

Voor iedereen die het leuk vindt om om zich heen te kijken. Voor iedereen die wel eens wat nieuws wil zien. Voor iedereen die openstaat voor kleine ontdekkingen. Je hoeft dus niet al iets te weten van architectuur of kunst. Jong of oud, dat maakt niet uit, zolang je maar anderhalf uur kunt wandelen of fietsen, dan is het prima.

Individueel meedoen kan, maar ook in teamverband met het werk, een familie-uitje, of een groep vrienden.

Waar zijn die wandelingen zoal?

Op dit moment biedt Francis wandelingen aan in Den Haag en Utrecht.

in Den Haag:
• in het Statenkwartier (3 verschillende),
• in het Zeeheldenkwartier (2 verschillende)
• een gevelbeeldenwandeling (in het centrum)
• moederdagwandelingen (“winkelen maar dan anders”)

en in Utrecht:
• Rondom het Wilhelminapark
• Amsterdamse School
Bovendien zijn er In Den Haag ook enkele wandelingen ’s avonds. De avondwandelingen vinden plaats in de periode dat het ’s avonds nog lang genoeg licht is. Hoe leuk is het niet om aan het einde van een werkdag nog even van de omgeving te gaan genieten!

Gaan we alleen maar wandelen?

Waar mogelijk start Francis de wandelingen in een horeca-gelegenheid. Dan kunnen we bij een kopje koffie of thee (bij de prijs inbegrepen) kennismaken en geeft zij alvast een korte introductie op de wandeling. De moederdagwandelingen zijn extra feestelijk met lekkernijen (en een kleine attentie) in het arrangement.

En er is ook een mooie introductie-aanbieding!
De eerste wandeling van dit jaar vindt plaats op zaterdag 15 april (natuurlijk in ons Statenkwartier)! Ter gelegenheid van de start van De kleine ontdekkingsreis krijgen alle deelnemers aan deze wandeling een exemplaar van “Struinen door het Statenkwartier”

Meldt u dus aan via de site http://dekleineontdekkingsreis.nl

Mee informatie is er ook op facebook: facebook.com/De-kleine-ontdekkingsreis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.