Energieverbruik verminderen? EnergyParty! Nog enkele plaatsen open voor dinsdagavond 4 april

EnergyParty wordt in Den Haag mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag. Doel is bewoners mogelijkheden aan te reiken voor een voordeliger gebruik van energie in hun huis en daarmee meteen ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Denk daarbij onder meer aan zuiniger apparaten, betere isolatie, zonnepanelen.

Maatwerk is standaard

De adviezen worden helemaal toegespitst op de persoonlijke woonsituatie, dus geen algemeen verhaal maar maatwerk, oftewel concrete adviezen met een financieel plaatje (terugverdientijd). Zo kun je ook als follow-up inschrijven op persoonlijke adviezen bij jou thuis, aboluut geheel vrijblijvend en kostenloos.
Daarvoor is het van belang dat je bij de bijeenkomst jouw energieverbruik bij de hand hebt: bij voorkeur een recente jaarafrekening.

De EnergyParty in onze wijk van dinsdag 21 februari jl. was volgeboekt. Maar er komen er meer!

Op dinsdag 21 februari 20.00 uur was er een EnergyParty in onze wijk. Die was helemaal volgeboekt. Maar er komen er nog meer! Kostenloos uiteraard, we willen immers besparen! Het officiële gedeelte duurt ongeveer twee uur, maar een evaluatie met een goed glas heeft natuurlijk meer tijd nodig 😉
Zoals gezegd onder leiding van iemand van “070 Energie”. Voor alle duidelijkheid: dit is beslist geen commerciële partij.

Kortom: leerzaam en gezellig tegelijk.

Filmpje en aanvullende info op internet

Wil je weten wat het is en waarom al meer dan 750 Hagenaars hebben mee gedaan?
Klik op het filmpje en bekijk de reactie’s van EnergyParty deelnemers: https://vimeo.com/201844291

Een heleboel aanvullende info over de Energyparty vind je op: http://www.070energiek.nl

Nu aanmelden voor de EnergyParty in onze wijk? Stuur dan zsm een bericht naar hcwitteveen@gmail.com of bel 06 144 621 08, dan ontvang je direct aanvullende info.

2 antwoorden
  1. Eindredacteur zegt:

    Dinsdag 21 februari is inmiddels volgeboekt! Maar er komen meer EnergyParty’s in onze wijk: dus geef u gewoon op en er wordt contact gelegd voor een eerstvolgende meeting in Statenkwartier!

    Beantwoorden
  2. Rogier zegt:

    Ik kan deelname aan een EneryParty beslist aanraden. De adviezen die je kunt krijgen zijn echt maatwerk en het levert je ook veel ervaringen van anderen op. Bovendien gewoon gezellig met wijkgenoten.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.