Ook in 2016 kunnen vrijwilligers en mantelzorgers een cadeau uitzoeken in de webwinkel als blijk van waardering

De belangeloze inzet vrijwilligers van mantelzorgers is bijzonder vindt de gemeente Den Haag. Zij doen belangrijk werk en dat verdient een waardering. Als dank voor hun inzet mogen alle Haagse vrijwilligers en mantelzorgers óók in 2016 een cadeau uitkiezen in de webwinkels die de gemeente speciaal voor hen heeft geopend.

Banner Mantelzorger webwinkelVia deze webwinkels kunnen mantelzorgers en vrijwilligers met hun webwinkel-tegoed een voor hen persoonlijk passende vorm van waardering kiezen. Het tegoed kan aan meerdere cadeaus worden besteed.
Wat zit er in de webwinkel?
De webwinkel, is gevuld met een enorme keuze aan cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dagje naar Madurodam, of voor een voucher van Rituals, Dille & Kamille of Oil & Vinegar. Je kunt er ook voor kiezen om naar de bioscoop te gaan of te gaan zwemmen in een van de Haagse zwembaden.
Een greep uit het aanbod: een wedstrijd van ADO Den Haag, schaatsen of skiën in De Uithof, Sea Life Scheveningen, Banner Vrijwilligers webwinkelOmniversum, overnachting Crowne Plaza, film Pathé, Mauritshuis, Koninklijke Schouwburg, Haagse zwembaden, vouchers van Dille & Kamille, Rituals en Oil & Vinegar, digitale weegschaal, tegoed HTM, 3-gangen menu Humphrey’s, Madurodam, Stomerij Palthe, Mathijs Maaltijdbox

Mantelzorgers kunnen zich registreren en hun waardering uitkiezen op www.denhaagmantelzorg.nl/webwinkel

Vrijwilligers kunnen zich registreren en hun waardering uitkiezen op www.denhaagdoet.nl/webwinkel.

Zij hebben ’t verdiend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.