Nomineer nu jouw idee voor de Onbeperkt070-prijs! Het kan nog tot dinsdag 14 maart

Ben of ken jij iemand die zich inzet om de toegankelijkheid of beeldvorming voor mensen met een beperking te verbeteren? Nomineer dan nu deze persoon, zaak of organisatie en wie weet wint hij of zij de Onbeperkt070-prijs van € 7.500. Inzenden kan tot 14 maart 2017.

Laat mensen met een beperking volledig meetellen

Op 24 maart a.s. reikt wethouder Karsten Klein de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit. De gemeente Den Haag en Voorall, belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, organiseren deze prijs om het beste voorbeeld van inclusie, toegankelijkheid of positieve beeldvorming in onze stad in de schijnwerpers te zetten. Het gaat om voorbeelden waaruit blijkt dat mensen met een beperking volledig meetellen in Den Haag. Zoals een app voor slechtzienden om door het verkeer te navigeren, restaurants met een braille menukaart of een dansschool waar je kan salsadansen in een rolstoel. Maar het kan ook gaan om een idee dat nog niet is gerealiseerd.

Prachtige geldprijzen als duwtje in de rug

Aan de Onbeperkt070-prijs is een bedrag verbonden van € 7.500 dat ingezet kan worden om het voorbeeld ook elders in de stad te realiseren zodat nog meer mensen met een beperking er plezier aan kunnen beleven. Daarnaast is er een aanmoedigingsprijs van € 2.500. Ook de prijswinnaar van dit bedrag krijgt de kans zijn voorbeeld van inclusie of toegankelijkheid elders in de stad te realiseren. Zo maken we met de Onbeperkt070-prijs Den Haag nog toegankelijker en het leven van mensen met een beperking in Den Haag aantrekkelijker.

Iedereen kan meedoen, maar wel tot uiterlijk 14 maart

Alle Hagenaars (met en zonder beperking) worden uitgenodigd om ideeën en initiatieven aan te dragen. Doe dus mee met een goed idee! Laat het ons weten. Stuur vóór 14 maart 2017 een e-mail met het idee of initiatief naar onbeperkt070@voorall.nl.
De voorwaarden voor deelname staan op de website http://www.voorall.nl/onbeperkt070.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.