Mannen gezocht voor projectkoor Aïda aan Zee in Scheveningen!

AÏDA AAN ZEE

Na het overweldigende succes van Carmina Burana brengt Festival Classique wederom een spectaculaire opera naar het Scheveningse Zuiderstrand: Aïda aan Zee. De strandopera wordt uitgevoerd door een speciaal hiervoor samengesteld projectkoor van maar liefst 300 zangers en zangeressen. En daar kunt u aan meedoen!

MANNEN GEZOCHT !

AANMELDEN

Het projectkoor van Aïda aan Zee vereist een goede balans tussen zangers en zangeressen. Inmiddels zijn we ruim voorzien in zangeressen, daarom is een deelname stop voor dames ingesteld.

Op zoek naar zangers!

Zangers (m) die interesse hebben in deelname kunnen dit kenbaar maken via festival@festivalclassique.nl. Je ontvangt vervolgens een inschrijflink per mail om je aanmelding definitief te maken. Wat in bijgaand affiche staat is dus inmiddels achterhaald: zangeressen zijn er inmiddels genoeg, maar aan mannen met een mooie stem (onderschat uzelf niet!) is nog behoefte.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie:

https://www.festivalclassique.nl/nl/aida-aan-zee

PS: geen ambitie om te zingen, maar wel om deze opera bij te wonen? Dat kan! Op de voorstellingen voor 13, 14 en 15 juni zijn er kaarten te koop. Bovendien is er een reservedatum op 16 juni, mochten de weergoden Aïda niet welgezind zijn. Aanmelden kan op deze site:

https://www.festivalclassique.nl/nl/agenda-en-kaarten/268/aida-aan-zee/

en vergeet niet: u wordt uitgedaagd om vele wijkgenoten te zien (en horen) zingen in een passende Aïda-kledij!

Opera Carmina Burana op Scheveningen Strand 2018

Nieuwsgierig geworden? Lees dan ook deze bijdrage: https://initiatiefopscheveningen.nl/project/projectkoor-aida-aan-zee/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.