Ondernemer in beeld: Korff de Gidts Makelaardij bestaat 100 jaar

Korff de Gidts Makelaardij aan de Van Boetzelaerlaan bestaat 100 jaar en geeft iedere inwoner van Den Haag die op huisnummer 100 woont een chocoladetablet.

Burgemeester Van Zanen geeft startsein jubileumjaar.

Het Haagse familiebedrijf Korff de Gidts Makelaardij, gevestigd aan de Van Boetzelaerlaan, viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: het makelaarskantoor bestaat maar liefst 100 jaar. Burgemeester Van Zanen heeft middels een eerste draai aan het ‘Rad van Fortuin’ het startsein gegeven voor het jubileumjaar. In 1922 startte opa Philip Korff de Gidts als eenmanszaak vanuit zijn woonhuis in het Bezuidenhout. Inmiddels staat kleinzoon Wim Korff de Gidts als derde generatie al ruim 33 jaar aan het roer. Samen met zijn vrouw Sandra en zes medewerkers vormen zij een innovatief, deskundig en een zeer servicegericht team. Ter gelegenheid van het jubileumjaar volgen er het hele jaar diverse activiteiten en acties voor zowel inwoners van Den Haag als klanten en relaties. Zo wordt iedereen die op huisnummer 100 woont in Den Haag opgeroepen zich te melden bij Korff de Gidts: voor hen ligt er een heerlijk jubileum chocolade-tablet klaar. Meer informatie via: www.korffdegidts.nl.

Korff de Gidts: al 100 jaar een begrip

Korff de Gidts is één van de weinige makelaarskantoren in Nederland met een 100-jarig bestaan. Wim Korff de Gidts junior (foto) blikt dan ook trots terug: “Mijn opa(foto) startte in 1922 met zijn makelaardij in onroerend goed, hypotheken en assurantiën. Bij het beruchte bombardement op 3 maart 1945 door de Engelsen in het Haagse Bezuidenhout werd het woonhuis van de familie Korff de Gidts en dus ook het kantoor volledig vernield. Gelukkig ging opa Korff de Gidts opnieuw verder met zijn kantoor in de serre van zijn nieuwe woonhuis aan de Regentesselaan 35 in Den Haag. Dat is ook de plek waar mijn vader is begonnen aan zijn loopbaan. Samen werkten zij hard aan de wederopbouw van Korff de Gidts. In mei 1964 besluit mijn vader Wim senior(foto) het kantoor vanwege uitbreiding te verhuizen naar het huidige pand aan de Van Boetzelaerlaan 1 te Den Haag. Op 1 september 1988 startte ik zelf bij Korff de Gidts, waar ik inmiddels alweer ruim 33 jaar werk. Ondanks dat wij met een rijke geschiedenis één van de oudste makelaarskantoren van Den Haag zijn, blijven wij ons volop ontwikkelen.’’

Een jaar vol verrassingen

Gezien de grote betrokkenheid bij de stad, wil Korff de Gidts het jubileumjaar niet alleen met elkaar, maar juist samen met inwoners van Den Haag, klanten en relaties vieren. “Wij dragen als Haags bedrijf onze stad een warm hart toe. Om die reden hebben wij het hele jaar diverse acties en activiteiten op de planning staan. Denk hierbij aan ludieke winacties en leuke geschenken. Ook hebben we contact met het Straat Consulaat om iets goeds te doen voor de daklozen in Den Haag. Met een speciaal voor ons gemaakt ‘Rad van Fortuin’ hebben we een maandelijks terugkerend spelelement. Iedereen die in de betreffende maand een afspraak met ons heeft gemaakt, maakt kans op een prijs van mede-ondernemers uit het Statenkwartier en omgeving,” vervolgt Wim.

Als eerste jubileumactie doet Korff de Gidts een oproep aan alle inwoners in Den Haag die op huisnummer 100 wonen. Zij kunnen zich melden bij Korff de Gidts: voor hen ligt er namelijk een heerlijk chocoladetablet klaar, speciaal voor het jubileumjaar gemaakt door Banketbakkerij Plasman.

Over Korff de Gidts Makelaardij

Korff de Gidts is een Haagse Makelaardij met de focus op de bemiddeling bij aankoop en verkoop van bestaande bouw en verkoop van nieuwbouw. Het team bestaat uit drie makelaars, waarvan twee gecertificeerde taxateurs. Daarnaast is er een marketingdeskundige werkzaam en zijn er drie ervaren office-managers. Kenmerkend voor Korff de Gidts is dat ze actief zijn in alle segmenten in Den Haag en omgeving.

Foto: Sandra en Wim Korff de Gidts samen met Burgemeester Jan van Zanen bij de start van het jubileumjaar (foto:Frank van der Burg)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.