Heb je een goed idee voor onze wijk?

Heb je een vraag voor het wijkoverleg? Bijvoorbeeld over het groen in de wijk, verkeer, energie of het welzijn van jong en oud? Organiseer je een bijeenkomst of evenementen in de wijk? Of heb je een tip of een goed idee voor onze wijk? We horen het graag! 

Kom langs op ons 2-wekelijkse spreekuur op de Fred op zaterdag van 10.00u-12.00u. Het volgende spreekuur staat gepland op 12 februari a.s. van 10.00u-12.00u bij Doppio. Bestuursleden Marjolein de Jong en Liselore Stuut gaan graag met je in gesprek.

1 antwoord
 1. Titia Bartel-lely zegt:

  Betreft: ondergrondse vuilcontainers
  Gelukkig hebben we in onze wijk weinig “bijplaatsingen” maar toch zie je af en toe dingen liggen, die net niet passen en die men er naast zet. Ik begrijp dat wel want een tocht naar het milieupark ver weg is veel gevraagd voor iets dat vroeger in de kliko paste.
  Misschien zou er af en toe op een vastgestelde plaats een mogelijkheid kunnen komen voor afval; dat net niet door de klep past. Of misschien een grof vuil ronde af en toe. Een paar jaar geleden kwam er een wagen van de Gemeentereiniging aan het begin van de Prins Mauritslaan en kon je dingen brengen.
  Het kan toch niet zo zijn dat in wijken waar men zich niet gedraagt, continu afval verwijderd wordt van de straat (een beloning op slecht gedrag) en dat er niet een beetje service kan worden verleend in wijken waar men het netjes houdt.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.