Haagse première kindervoorstelling ‘Ezelsei’ (5+)

‘Ezelsei’ is de tiende kindervoorstelling van theatermaker Arjan Kooman (1967). Vanaf zaterdag 15 december 2018 is deze nieuwe voorstelling te zien in Kooman’s Poppentheater in Den Haag. Een poëtische, muzikale voorstelling over een stormwind die de plannen van alle personages omver blaast. Met een stresskip die aan yoga doet, een slapstickscene die ontaardt in een groene mol en een verrassende ontknoping.

Arjan Kooman combineert ook in deze nieuwe voorstelling het verfijnde handpoppenspel met bijzondere technieken en vormgeving. De voorstellingen worden gespeeld in drie tonelen waarbij de beide spelers onzichtbaar zijn. Verhaal, poppen, lichtontwerp en decors worden in eigen atelier gemaakt. De regie is in handen van Pieter Vrijman, die als dramaturg en regisseur o.a. werkte met RO theater, Speeltheater Holland, Theater Gnaffel. De speciaal bij de voorstelling gecomponeerde muziek van Joost Kooman neemt een prominente rol in.

‘Ezelsei’ wordt gespeeld in het eigen theater op 15, 27, 28, 29, 30 december en op 3, 4, 5, 12, 16, 19, 23 januari. Daarna gaat Ezelsei op reis.

ites zien van de voorbereiding van deze bijzondere voorstelling? Kijk dan hier: https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=XNTBcLd4Icc

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.