Geld verdienen met je auto?!?

Op woensdagavond 28 november was er in het Couvéehuis onze halfjaarlijkse bewonersbijeenkomst. Onderdeel van het programma was onder meer een presentatie van MyWheels. Deze organisatie die zich richt op het delen van gebruik van auto’s heeft binnen de gemeente Den Haag een competitie gewonnen waarmee deze haar aanbod mag richten op onze wijk.

Al met al reden temeer om deze organisatie een uitgebreide toelichting te laten geven op het aantrekkelijke aanbod aan de bewoners en gebruikers van panden in onze wijk. Want ja, hoe hoog de kosten van een auto ook zijn, je kunt er geld mee verdienen! Interessant voor wanneer een gezin bijvoorbeeld beschikt over twee auto’s. Eens temeer omdat de gemeente Den Haag je nu een jaar lang gratis MyWheels Open aanbiedt!

Meestal staat een auto vrijwel ongebruikt stil. Dat kost geld, heel veel geld. En het voordeel bij het delen van auto’s is meteen ook het milieu: immers, hoe minder geparkeerde auto’s in onze wijk, des te aantrekkelijker het wordt! En het mooie is: je gaat er nog geld aan verdienen!

De presentatie werd verzorgd door Karina Tiekstra, algemeen directeur van MyWheels. Bijgevoegd is de presentatie DenHaag28nov in het Couvéehuis.

En hier de persoonlijk eimpressie van Karina van deze avond: https://www.youtube.com/watch?v=rNbsi8PhIAM&feature=youtu.be

En het aanbod van MyWheels is: heeft u vragen? Gewoon bellen naar MyWheels! Karina heeft toegezegd eenieder met vragen persoonlijk te woord te staan.

Wilt u nog meer lezen in de uitgereikte folder? Hier is deze:

 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.