Gemeentelijke VvE-balie en nieuwsbrief voor VvE’s in onze wijk

In de gemeente Den Haag zijn zo’n 21.500 Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze VvE’s tellen samen ongeveer 110.000 appartementen. VvE’s bestaan voor een groot deel uit 3 appartementen (vooral in wijken met Haagse portieken) maar er zijn ook VvE’s met meer dan 200 appartementen. Zeker in het laatste geval is professioneel bestuur aan te bevelen.

Om de VvE’s te informeren over hun rechten en plichten heeft de gemeente Den Haag de VvE-balie opgericht. De VvE’s kunnen hier gratis advies krijgen. U vindt de VvE-balie in het stadhuis; een afspraak kunt u maken via 070 – 353 3281. Ook via de website van de gemeente Den Haag kunt u de VvE-balie vinden.

De VvE-balie heeft zeer recent een maandelijkse digitale nieuwsbrief ontwikkeld. Hierin worden alle veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van het appartementsrecht en verduurzaming vermeld.

U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de VvE-balie van de gemeente Den Haag door een mail te sturen naar vvebalie@denhaag.nl onder vermelding van “aanmelding nieuwsbrief”. Meer informatie over de VvE-balie leest u hier: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/wonen-en-bouwen/vve-balie.htm

Het is mogelijk om bij uw bewonersorganisatie de nieuwsbrief in te zien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.