Let op!! Dinsdagmiddag 29 mei prikactie dubbel parkeren Fred

In de middag van dinsdag 29 mei gaat de wijkagent samen met het team handhaving een prikactie dubbel parkeren op de Frederik Hendriklaan uitvoeren. 

De redactie van deze site merkt daarbij op: dat zal naar onze inschatting niet de laatste keer zijn. Zie het maar als de opmaat naar de situatie na de herinrichting van de winkelstraten. Dan is het tegengaan van dubbel parkeren sowieso een speerpunt, zowel vanwege de inrichting van de straten als voor wat betreft de handhaving. Voor ieders veiligheid.

1 antwoord
  1. Johan de Beer zegt:

    Tja, ook mij een doorn in het oog, dat dubbel parkeren.Zeker op het deel waar lijn 16 rijdt en je als fietsers moet manoeuvreren tussen auto’s en rails. Maar eerlijk gezegd zou ik willen dat het bestuur en de sterke arm zich sterker zouden maken voor het feit dat de Statenlaan en de Stadhouderslaan, zeker in deze zomermaanden met idiote motorrijders, verworden is tot een racebaan. Wheely’s, zeer hoge snelheden, straatraces, ook met zwarte Golfjes en witte Mercedessen. Rechts inhalen. Snelheden op het kruispunt Stadhouderslaan / Willem de Zwijgerlaan tot boven de 100 km per uur. Handhaving: no way! De politie zou het salaris van meerdere agenten terug kunnen verdienen wanneer zij frequent zou controleren.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.