Dinsdag 10 november 2015: een cruciale dag voor inspraak op het ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier!

Voor de toekomst van onze wijk is aanstaande dinsdag 10 november een cruciale dag:

  • de termijn waarbinnen wijkbewoners en andere belanghebbenden nog aanvullingen op of opmerkingen over het ontwerp-bestemmingsplan kunnen richten aan het wijkbestuur sluit dan
  • om 20.00 uur op dezelfde dag zal de wijkvereniging het ontwerp-bestemmingsplan en onze voorgenomen reactie daarop toelichten. De gelegenheid om uw stem te laten horen!

muziek kaart

We zijn allemaal trots op onze wijk en willen natuurlijk dat deze nog beter en mooier wordt. Het bestemmingsplan is bij uitstek het instrument om dit te regelen en veilig te stellen.

Mail ons uw aanvullingen
Nu de karakteristiek en gewenste verdere ontwikkeling goed vastleggen, geeft ons straks meer mogelijkheden om ongewenste ontwikkelingen te blokkeren. Dat veiligstellen kan het winkelgebied betreffen, de ontsluiting van de wijk, maar evengoed de woonstraat waarvoor u met hart en ziel heeft gekozen. Kortom: het gaat ons allen aan! Heeft u nog opmerkingen of aanvullingen: mail die dan per ommegaande naar het emailadres van het bestuur van onze wijkvereniging: wijkoverleg@statenkwartier.net

Wijkvergadering
Onderwerpen die tijdens de wijkvergadering van 10 november in het Couvéehuis (en ook in het bestemmingsplan) aan de orde komen zijn o.a. dakopbouwen, splitsing van huizen, kantoorbestemming, parkeren en openbaar vervoer. Het ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier ligt daarna nog twee dagen, tot donderdag 12 november 2015, bij de gemeente voor inspraak. Maar wie echt wat in te brengen heeft laat het natuurlijk niet op deze laatste dag aankomen.

Relevante links naar onze website:

https://www.statenkwartier.net/praat-mee-over-actuele-zaken-in-de-wijk-tijdens-de-wijkvergadering-van-10-november-a-s/

In voornoemde link treft u ook de concept-zienswijze van het bestuur aan als bijlage.

https://www.statenkwartier.net/ontwerp-bestemmingsplan-statenkwartier-ligt-ter-inzage/

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.