Bestel nu kaarten voor de wijnspijs-wandeling op zondag 8 november

Op zondagmiddag 8 november van 12-17 uur aanstaande vindt in het kader van 100 jaar Statenkwartier een culinaire wandeling plaats. Met een ticket voor deze wijnspijswandeling bezoek je zes verschillende restaurants in onze wijk, waar je bij elk een gerechtje en een bijpassend glaasje wijn krijgt.

WijnSpijs-WandelingDe deelname kost € 50. De reis voert je langs de fris opgeknapte Brasserie Laartje, biologisch restaurant Gember (in het GEM), De Kleine Staat, waar Edwin van de Goor de scepter voert (ex-Seinpost), trendy restaurant Purper in het Bel Air hotel, Hudson Bar & Kitchen, met vers gemaakte eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken en het nieuwe mediterraans restaurant El Gusto.

Een gezellige manier om elkaar en restaurants in onze wijk beter te leren kennen. Op eigen gelegenheid ga je van adres naar adres en laat je je verwennen. De restauranthouders doen hun uiterste best om zich van hun beste kant te laten zien. Deze formule is al veel jaren een succes gebleken. Bekijk een filmimpressie van de opzet van zo’n wandeling. Met allergieën wordt rekening gehouden. Ook kun je een voorkeur qua startrestaurant aangeven. Kijk voor meer informatie en bestelling van de kaarten hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.