Bijeenkomst BES zondag 27 mei: met de wijk van het gas af?

Aansluitend op de ALV organiseert Buurtenergie Statenkwartier (BES) een boeiende discussie over de transitie naar een duurzame warmtevoorziening, zonder gas: wat zijn onze opties als wijk en hoe kun je je als bewoner voorbereiden? 

Een inkijkje wordt gegeven in het initiatief dat we willen starten om samen met én voor de bewoners het heft in handen te nemen over onze duurzame warmtevoorziening. Circa 80 bewoners hebben op de bijeenkomst van het wijkoverleg op 18 april j.l. al een voorproefje gehad, lees de presentatie er nog eens op na!  De bijeenkomst vindt plaats in het Couvéehuis, Frankenslag 139, op zondagmiddag 27 mei.

Programma van de middag:

13.30 Inloop BES met koffie en thee

14.00 – 14.30 uur Algemene ledenvergadering BES met de vaststelling van het Jaarverslag 2017, de Balans 2017 en het Resultaat 2017.

14.30 – 15.30 uur  Presentatie van het initiatief naar een eigen warmtebron én warmtenet.

15.30 – 15.45 uur WVTTK en sluiting

15.45 – 16.30 uur napraat met drankje

Als u nu al vragen heeft of van plan bent deel te nemen, stuur dan een mail naar info@buurtenergiestatenkwartier.nl. Stuurt u dit bericht door naar buren en andere wijkbewoners, die ook interesse hebben. Hoe meer bewoners meedoen, hoe duurzamer de wijk wordt. Iedereen is welkom, leden van BES hebben stemrecht op de ALV.

Graag tot ziens op zondag 27 mei in het Couvéehuis!

Met vriendelijke groet,
Buurtenergie Statenkwartier

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.