BES zondag 3 februari: ALV en onderzoek Statenwarmte

Buurtenergie Statenkwartier organiseert een volgende bewonersbijeenkomst over het lopende onderzoek Statenwarmte dat in april wordt opgeleverd. U wordt uitgenodigd mee te praten. We willen ook úw voorkeur weten voor een duurzame warmte-oplossing in onze wijk.

Wilt u het zelf regelen? Of juist uit handen geven in een collectieve oplossing? Hoe belangrijk zijn kosten en gebruiksgemak voor u? Gedoe en apparatuur in huis? Vul alstublieft in een paar minuten de online enquête in en laat uw mening tellen. Voorafgaand vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaats van BES.

De bijeenkomst vindt plaats in het Couvéehuis, Frankenslag 139, op zondagmiddag 3 februari.

Programma van de middag:

12.30 uur inloop BES met koffie en thee
12.45 – 13.00 uur Algemene ledenvergadering BES met de vaststelling van het jaarverslag, de balans en het resultaat 2018. Gevolgd door de plannen en de begroting voor 2019.
13.20 – 13.30 uur Tom Egyedi treedt af als voorzitter. Voorstel is om Robert Sandbergen te benoemen als voorzitter.

13.30 uur pauze en inloop met koffie en thee
14.00 – 16.00 uur Statenwarmte: stand van zaken onderzoek en uitslag van de bewonersenquête, plus discussie
16.00 – 17.00 uur napraat met drankje

Als u nu al vragen heeft of van plan bent deel te nemen, stuur dan een mail naar info@buurtenergiestatenkwartier.nl. Stuurt u dit bericht door naar buren en andere wijkbewoners, die ook interesse hebben. Hoe meer bewoners meedoen, hoe duurzamer de wijk wordt. Iedereen is welkom, leden van BES hebben stemrecht op de ALV.

Graag tot ziens op zondag 3 februari in het Couvéehuis!

Met vriendelijke groet,
Buurtenergie Statenkwartier

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2030. De gemeente Den Haag is dan klimaatneutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.