Autoliefhebbers gezocht!

Bent u gek op oude auto’s, weet u er veel vanaf en vindt u het leuk om erover te vertellen, dan is men op zoek naar u!! De Stichting Vier Het Leven is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige rondleider m/v die het leuk vindt om aan hun gasten iets over een aantal auto’s te vertellen in het Louwman museum.

Stichting Vier het Leven is een goede doelenorganisatie die kwetsbare ouderen sociaal-culturele uitjes aanbiedt en zich op deze manier inzet tegen gevoelens van eenzaamheid en sociaal isolement onder deze doelgroep.

 

Zij organiseren al meer dan 10 jaar culturele uitjes met begeleiding voor ouderen, onder het motto ‘Samen uit, samen genieten!’ Vier Het Leven is een landelijke vrijwilligersorganisatie en is inmiddels actief in 250 gemeenten. In Den Haag is men hiermee gestart in 2012.

 

Naast diverse theaters en musea in Den Haag wil men nu graag het prachtige Louwman museum in het programma willen gaan opnemen.

Als goede doelenorganisatie is Vier Het Leven afhankelijk van sponsoring en donaties. Het is dan ook helaas niet mogelijk om een officiële rondleider in te huren. Daarom is men op zoek naar iemand die in zijn/haar vrije tijd het leuk vindt om ouderen rond te leiden in het museum en over een aantal tentoongestelde auto’s iets interessants kan vertellen.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bianca Beckman Lapré

Stichting Vier Het Leven

06-15456359

En hier hun landelijke website: https://www.4hetleven.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.