Bijeenkomst BES zondag 27 september: ALV online

Buurtenergie Statenkwartier organiseert de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). Door de corona-situatie vindt deze niet in het Couvée-huis plaats maar online. Naast bestuurszaken geven we een overzicht van de lopende acties in de wijk als de collectieve aanschaf van zonnepanelen, kijken of u uw huis comfortabel kunt verwarmen zonder aardgas en Statenwarmte. De bijeenkomst vindt plaats via een online sessie op zondag 27 september a.s. Vanachter uw laptop kunt u dus deelnemen door op deze link te klikken: Zoom online sessie-link!

Programma van de middag:
14.00 – 14.05 uur Opening

14.05 – 14.30 uur Algemene ledenvergadering BES met de vaststelling van het Jaarverslag 2019, de Balans 2019, het Resultaat 2019, met de Begroting 2020 en toelichting in het Jaarplan 2020.

14.30 – 14.45 uur Benoeming nieuwe kascommissie en bestuursleden

14.45 – 14.55 uur Update over de lopende acties waaronder meningspeiling Statenwarmte, Zet-m-op-70 en Zonnepanelen.

14.55 – 15.00 uur W.v.t.t.k. en Sluiting

Als u nu al vragen heeft of van plan bent deel te nemen, stuur dan een mail naar info@buurtenergiestatenkwartier.nl. Stuurt u dit bericht door naar buren en andere wijkbewoners, die ook interesse hebben. Hoe meer bewoners meedoen, hoe duurzamer de wijk wordt. Iedereen is welkom.

Met vriendelijke groet,
Buurtenergie Statenkwartier

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.