9 september: Heropening winkelgebied De Fred & Willem de Zwijgerlaan

Graag nodigen de Shopping Treasures van De Fred & Willem de Zwijgerlaan eenieder uit om te komen genieten van ons prachtige hernieuwde winkelgebied. Graag ontvangen we je zaterdag 9 september 2023. Wat mag je verwachten op deze dag vol spektakel?

Bijzondere ‘Shopping Treasure Markt’

Over de gehele De Fred & Willem de Zwijgerlaan worden kramen geplaatst om heerlijk langs te flaneren en om te genieten van de kwaliteiten van de vele bijzondere ‘Shopping Treasures’.

Spectaculair podiumprogramma

Op de kruising De Fred & Willem de Zwijgerlaan zal op het grote podium vinden optredens plaats van:

  • Jeugdorkest
  • Showballet Diana Meijer
  • Danskwartier Den Haag
  • Jonge Violisten
  • Zanggroep Memories o.l.v. Joop Alberti
  • De Fred’s Bingo (lootjes & prijzen worden jullie aangeboden door de Shopping Treasures van De Fred & Willem de Zwijgerlaan)

Officiële opening & ‘De Fred Parade’

Bij de kruising Prins Mauritslaan & Frederik Hendriklaan zal de officiële opening van start gaan met aansluitend ‘De Fred Parade’ een waanzinnig spektakel waarbij groot & klein van de ene verwondering in de ander vallen. De Fred Parade start om 13.00 uur  boordevol muziek, dans, plezier, vertier en de uiteraard met vele Shopping Treasures van De Fred & Willem de Zwijgerlaan.

Wensfee ‘Frederika Wilhelmina’:

Tijdens deze dag shopt Frederika Wilhelmina – de Wensfee van De Fred & Willem de Zwijgerlaan – niet voor zichzelf maar voor jullie als winkelend publiek. Tikt zij met haar toverstaf op je schouder, dan zal zij de rekening voldoen bij de Shopping Treasure. Kijk goed om je heen want de Wensfee is sneller dan je denkt, zo zie je haar en zo is zij weer verdwenen.

Speciale kinderactiviteiten

Doe mee op het kidsplein met vele ouderwetse spelen op straat: Cornhole, Gatenkaas, Kat & Muis spel, Pluimerd, Jengatoren, Spiraalboom, Stokvangen en nog zoveel meer. Of laat het ‘De Fred Schmink Team’ een mooiste creaties op je gezicht toveren.

En wie weet ben jij de circusartiest welke “CIRQUE DU FRED” zoekt? Doe dan mee met de workshop ‘Circusartiest’ en laat je kunsten zien tijdens het optreden van alle artiesten welke de workshop hebben gevolgd.  Ga vervolgens op de foto met Elza of Spiderman en laat de ballonnenartiest een prachtige creatie voor je maken. Plaats je leukste foto’s op de Facebookpagina van De Fred zodat iedereen mee kan genieten.

Mis het niet, komt dat zien & zeg het voort!!!!

Als spetterend einde van deze grandioze dag treden niemand minder dan DJ’s Wipneus & Pim voor jullie op met een fantastische show waar absoluut niemand bij stil kan blijven staan. Voetjes van de vloer en zing mee met de geweldige muziek van ABBA & QUEEN. Geniet met vrienden, familie en de Shopping Treasures van De Fred & Willem de Zwijgerlaan van deze waanzinnige afsluiter. Bij de bar is er uiteraard een heerlijke versnapering te bestellen.

De Fred & Willem de Zwijgerlaan autovrij:

Het gehele winkelgebied (De Fred & Willem de Zwijgerlaan) is autovrij en zal worden afgesloten voor alle verkeer. Kom naar De Fred & Willem de Zwijgerlaan per fiets, openbaarvervoer of heerlijk te voet.

Mis dit feest niet! Tot zaterdag 9 september bij de Shopping Treasures van de Fred.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.