60 enthousiaste bewoners op BES-wijkbijeenkomst in Museon

Op zaterdag 18 april j.l. organiseerde Buurtenergie Statenkwartier (BES) een bijeenkomst in het Museon. De aanwezige wijkbewoners hoorden het laatste nieuws over het plaatsen van circa 170 panelen op het dak van het Museon en over de collectieve inkoopactie voor de aanschaf van zonnepanelen op eigen dak. 

Museon
Uit de vele gestelde vragen bleek animo om aan één van de acties deel te nemen. Leest u de presentaties nog eens rustig na of kijk ze in als u niet in de gelegenheid was erbij te zijn.

Beide acties lopen nog, u kunt zich opgeven door een bericht te sturen naar buurtenergiestatenkwartier@gmail.com.

Daarnaast werden voor de eerste keer sinds de oprichting van de vereniging BES in december 2013 de jaarstukken vastgesteld met instemming van de leden. Een nieuwe mijlpaal is bereikt in de nog prille geschiedenis.

Pan(d)klare oplossingen voor comfortabel en duurzaam wonen.

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.