Uw zonnepanelen op het dak van het Museon?

De coöperatie ‘Zon op Museon’ heeft nog zonnepanelen op het Museon beschikbaar. Als bewoner van het Statenkwartier kunt u meeprofiteren. Voor €335,- excl. BTW per paneel wekt u uw eigen stroom op, zo’n 220 kWh per jaar. Meld u zich nu aan en wordt tezamen met 25 andere wijkbewoners de trotse bezitter van eigen zonnepanelen! Het project is uitermate geschikt voor bewoners die zelf geen panelen op hun dak willen of daar geen mogelijkheid voor hebben.U woont in hZonOpMuseonet Statenkwartier in een flat, appartement, portiekwoning, parterre tussenbouw of een dubbel boven- of benedenhuis. Woningvormen die karakteristiek zijn voor onze wijk. Waarschijnlijk bent u lid van een Vereniging van eigenaren (VvE), die zorgdraagt voor het onderhoud van het gedeelde dak. En toch bent u geïnteresseerd in zonnestroom vanwege het baas zijn over uw eigen elektriciteitsvoorziening, het duurzame karakter en het aantrekkelijke financiële rendement?

De coöperatie ‘Zon op Museon’ heeft overeenstemming met de gemeente en het Museon om circa 200 zonnepanelen te plaatsen op het dak van het Museon. Elke bewoner van de wijk kan één of meerdere panelen aanschaffen. De opgewekte elektriciteit wordt naar rato verdeeld over de deelnemers en jaarlijks bijgeschreven op uw eigen energierekening. De administratie, inclusief onderhoud en verzekering, wordt gedaan door een speciaal hiertoe opgerichte coöperatie, nl; de coöperatie ‘Zon op Museon’. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met het bestuur van de coöperatie: Martin Lenferink 06 26108872,  Jan Bron Dik 06 51781607 of Henk Heijkers 06 29510899. Of stuur een email naar zonopmuseon@gmail.com Binnenkort start de montage van de zonnepanelen.

Pan(d)klare oplossingen voor comfortabel en duurzaam wonen.

Zon op Museon is een initiatief van Vereniging BuurtEnergie Statenkwartier(BES) in samenwerking met het Museon en de gemeente Den Haag. BES wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.

2 antwoorden
    • Annelies zegt:

      ja natuurlijk, de terugverdientijd is wat langer als bij panelen op eigen dak door de postcoderoos-regeling vanuit de overheid, maar de 220 kWh levert per jaar á 15 ect €33,- per jaar op. De zonnestroom wordt gegarandeerd voor zo’n 25 jaar. Zonnepaneln verminderen de afhankelijkheid van een energieleverancier.

      Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.