Zienswijze op ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier bij gemeente ingediend

De eindversie van de zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan Statenkwartier is gereed! Een strak en leesbaar verhaal waarin onze punten op een kundige wijze worden toegelicht, aldus ons bestuurslid Martin Fikke. plattegrond-wijkbestuur-kl-212x300Dank aan eenieder die de afgelopen weken aan deze notitie heeft meegewerkt en bijgedragen. In het bijzonder geldt dit Robbert van den Helm die met zijn inbreng de basis heeft gelegd voor deze zienswijze. Ook de opmerkingen tijdens het goed bezochte Wijkoverleg van 10 november, evenals de reacties van enkele wijkbewoners, hebben in de zienswijze een plek gevonden.

Het wachten is nu op een reactie van de gemeente. Die verwachten wij in de vorm van een uitnodiging voor een door te gemeente te organiseren hoorzitting. Dit kan echter enkele maanden op zich laten wachten, afhankelijk van het aantal ontvangen zienswijzen.

In ieder geval heeft het Wijkoverleg voor dit moment zijn punt gemaakt! In de bij dit bericht gevoegde bijlage kunt u het ingediende standpunt van het Wijkoverleg Statenkwartier lezen.

20151109_derde versie zienswijze [0322108]

1 antwoord
  1. Danielle bigot zegt:

    Beste mede-wijkbewoners die hebben geholpen met deze notitie. Wat fijn dat u zich zo heeft ingespannen voor onze prachtige wijk. Wat een enorme hoeveelheid tijd en energie moet dit gekost hebben. Dank daarvoor! Groeten Danielle Bigot

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.