Zaterdag 18 november intocht St. Nicolaas

Zaterdag 18 november komt Sint Nicolaas met Pakjesboot 070 rond 11.30 uur aan in de 2e Binnenhaven van Scheveningen. Daarna maakt hij samen met zijn pieten een rijtoer door de winkelstraten van Scheveningen en Den Haag.

De intocht van de Sint wordt altijd goed bezocht. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer en laat de auto staan. Voorkom vertraging onderweg en bekijk de route en de tijden. De haven van Scheveningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Toch met de auto? Houd dan rekening met vertraging op de weg en omleidingen.

Afsluitingen

De Zeesluisweg wordt afgesloten van 8.00 tot 12.30 uur. De Vissershavenweg (gedeelte haven) wordt geheel afgesloten voor publiek vanaf 9.00 tot 13.00 uur.

Route van de Sinterklaasstoet

Sint Nicolaas begint zijn rijtoer rond 12.30 uur in de Vissershavenstraat en is rond 16.45 uur op het Plein in het centrum. De rijtoer is een lange optocht die via verschillende winkelstraten het centrum van Den Haag bereikt. Het passeren van de stoet van Sint Nicolaas duurt 15 à 20 minuten. Kruispunten worden ongeveer 10 minuten voor aankomst van de stoet afgesloten.

De rijtoer kruist op diverse plekken tram- of buslijnen. De HTM geeft Sint Nicolaas de ruimte. Hierdoor kan het zijn dat u even moet wachten tot de optocht voorbij is, of dat de tram of bus een stukje omrijdt. Houd tussen 10.00 en 17.00 uur rekening met meer reistijd.

Route intocht Sint Nicolaas 2017

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.