Zaterdag 11 november: Lampionnenoptocht!

Het was in ons jubileumjaar 2015 zo’n succes dat we nu in de herhaling gaan: nog beter, nog mooier! Op zaterdag 11 november (ja de elfde van de elfde!) is er een grote lampionnenoptocht. We starten om 18.30 uur op het Prins Mauritsplein.

Via een vaste route onder begeleiding lopen we naar het Frederik Hendrikplein. Daar is een verrassing voor alle kinderen en worden ook prijzen uitgereikt voor de mooiste lampionnen!

Oproep!

Wij roepen daarom de scholen, kinderdagverblijven, ouders en verzorgers in de wijk op om hun leerlingen en kinderen mee te laten doen aan de optocht.

Deze keer stellen we geen bouwplaat ter beschikking, maar laten we ons verrassen door eigen creaties!

De exacte route is aangegeven op onderstaande kaart.

Alle deelnemers ontvangen na afloop (eindpunt Frederik Hendrikplein) een kleurplaat, speciaal vervaardigd door Maarten Ruijters. De 15 kinderen met de mooiste lampionnen zullen beloond worden met een tekenworkshop onder zijn leiding op woensdag 15 november van 14-17 uur in het Couvéehuis.

Verzoek om assistentie

Wij vragen assistentie van ouders/begeleiders om te helpen bij het oversteken van de kinderen tijdens de optocht en eventuele andere hand- en spandiensten. Veilig uit, veilig thuis!

Indie u mee doet, graag dan melden aan Maarten Ruijters met hoeveel kinderen wij van uw kant kunnen rekenen en wie er wil assisteren.

Wij kijken uit naar een fantastische optocht!

Namens het Wijkoverleg Statenkwartier,

Maarten Ruijters. Email: info@architekten.com Telefoon: 070-355 37 34

 

Routekaart lampionnenoptocht: Routekaart lampionnenoptocht 2017

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] jij niet bang voor een paar druppels regen en heb je kids? Dan is de lampionnenoptocht in het Statenkwartier zaterdagavond iets voor jou. Daar vieren ze de ‘11e van de 11é, oftewel: Sint Maarten. Overdag […]

  2. […] Zaterdag 11 november 2017: Lampionnenoptocht Statenkwartier De lampionnenoptocht door het Statenkwartier was vorig jaar zo een enorm succes dat een herhaling niet kon uitblijven! De start is om 18.30 uur op het Prins Mauritsplein. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.