Wijkoverleg Statenkwartier betreurt voorgenomen sluiting Bronovo ziekenhuis

U heeft het vast al gehoord: binnen ca 5 jaar gaat het Bronovo ziekenhuis sluiten. Een groot gemis voor onze voorzieningen in de nabijheid van Statenkwartier.

Van diverse kanten is er al bezwaar gemaakt tegen de voorgenomen sluiting. Bedrijfseconomisch wellicht een verantwoord besluit, maar gezondheidszorg is zoveel meer dan enkel kijken naar de bedrijfseconomische effecten. Wij zijn immers in Den Haag een hoogwaardig voorzieningenniveau gewend. U leest er meer over in de bijgesloten brief die ook door het Wijkoverleg is ondertekend.

bezwaar Bronovo

lees dan meteen ook her artikel over de sluiting in het dagblad AD:

https://www.ad.nl/den-haag/sluiting-bronovo-is-rampzalig~ab61dae0/

2 antwoorden
    • Eindredacteur zegt:

      Het Wijkoverleg Statenkwartier behartigt de belangen van deze wijk. Zoveel is duidelijk uit onze website. Het bezwaar dat het bestuur van het Wijkoverleg heeft ingediend, samen met diverse andere wijkorganisaties, is gericht tegen het verminderen van de kwaliteit van het voorzieningenniveau in Statenkwartier. Kortom: in het belang van alle inwoners van onze wijk. Wij kunnen ons niet indenken dat vermindering van het voorzieningenniveau in Statenkwartier op tegenstand/weerstand zou berusten.

      Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.