15 sept: Wijkfeest “Statenkwartier, laat je zien en horen!”

Na het geslaagde wijkfeest op 18 juni 2023, wordt op 15 september 2024 weer het wijkfeest georganiseerd op het Frederik Hendrikplein. Dit jaar staat het feest in het teken van “Statenkwartier, laat je zien en horen!“.

Programma

Het programma krijgt steeds meer vorm. Hoewel alle activiteiten nog onder voorbehoud zijn, ziet de dag er als volgt uit:

  • Middag (13.00 – 17.00 uur): Geniet van diverse activiteiten zoals de zweefmolen (een groot succes vorig jaar), schilderen, schminken, theatergroep MUMS, de Drum Caravan, een boksclinic, portemonneetjes maken en nog veel meer.
  • Late middag (17.00 – 19.00 uur): Er zijn activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen, zoals de boksclinic, muziekoptredens, de Drum Caravan, een silent disco en meer.
  • Avond (19.00 – 21.30 uur): Doe mee aan een workshop Flamenco dansen, geniet van muziek om op te dansen en andere verrassingen.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Er zijn poffertjes, suikerspinnen, ijs, cake en taart, een baristabar en nog veel meer lekkers. We zijn nog volop bezig met dit onderdeel, dus als je ideeën hebt of iets kunt verzorgen op het gebied van eten en drinken, laat het ons weten!

Help je mee?

Contact

Email: ontmoet@statenkwartier.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.