Informatiebijeenkomst herinrichting Kranenburgweg – 11 mei

De gemeente Den Haag wil de Kranenburgweg tussen de Houtrustbrug/Van Boetzelaerlaan en de Westduinweg fietsvriendelijk, groener en toekomstbestendig inrichten. Bewoners zijn daarom van harte uitgenodigd bij de wijkbijeenkomst op donderdagavond 11 mei. Medewerkers van de gemeente lichten dan de plannen toe en wisselen graag ideeën uit met de bewoners over het herinrichten van de straat.

Waar: wijk- en dienstencentrum De Mallemok, Westduinweg 38d
Wanneer: 11 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Ontvangst met koffie en thee vanaf 18.45 uur
Aanmelden: stuur voor 9 mei een e-mail naar kranenburgweg@denhaag.nl met daarin je naam, straatnaam en het aantal deelnemers

Sterfietsroute binnenstad – Scheveningen
De gemeente werkt aan snelle, veilige en comfortabele fietsroutes. De sterfietsroutes zijn bestaande routes die de gemeente verbetert. Ze vormen de belangrijkste doorgaande verbindingen binnen het fietsnetwerk in de stad. De fietsroute tussen de binnenstad en Scheveningen Haven is één van de routes waaraan gewerkt wordt. De route loopt van het centrum naar Scheveningen Haven via de Torenstraat, Noordwal, De Constant Rebecquestraat, Suezkade, Conradkade, stukje Van Boetzelaerlaan, de Kranenburgweg en de Houtrustweg tot aan strandafslag 12. Het stukje Kranenburgweg tussen de Houtrustbrug/Van Boetzelaerlaan ontbreekt nog.

Vragen of meer informatie 
Lees meer informatie over de herinrichting en informatie over fietsroutes Heb je een vraag? Stel deze dan per e-mail: kranenburgweg@denhaag.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.