We zijn benieuwd naar jouw mening!

Fijn wonen en werken in het Statenkwartier is belangrijk. Als Wijkoverleg Statenkwartier en Stichting Couvéehuis Statenkwartier willen we graag van jou horen wat we beter kunnen doen. Jij weet immers als bewoner of ondernemer het beste wat er speelt en waar behoefte aan is in de wijk. Daarom vragen we je om de korte vragenlijst in te vullen. Doe dit graag  voor 1 november 2022. Tijdens de wijkvergadering op 9 november aanstaande zullen we dan de resultaten delen met alle bewoners. Vul jij de vragenlijst ook in? Dan maak je kans op een lunch voor 2 personen bij Bakker van Maanen op de Fred!
Naar de Nederlandse vragenlijst
Naar de Engelse vragenlijst

4 antwoorden
 1. Karen zegt:

  Heel bijzonder dat ik op de foto kinderen zie lopen op het gras. Alle kinderen, voor wie beweging zo hard nodig is, is het verboden nog achter het hek te komen. Wij wonen al 22 jaar op het Prins maurits plein en gaan nu verhuizen. Gelukkig hebben al onze kinderen nog mogen hockeyen, voetballen , speelden in de klimboom en lagen met vriendinnen in het gras. Dat is nu allemaal over. En waarom? ‘S nachts kunnen we niet slapen van de overlast bij de banken en bushalte bij het park. Onze buren zijn al 5 jaar bezig met de verbouwingen aan hun panden. Als ik uit mijn werk kom, is er, zelfs met vergunningen, geen pk plek te krijgen. Het is mooi geweest. Volgende week verhuizen we. Wel met een dubbel gevoel, we zullen de nabijheid vd winkels missen, maar ook opgelucht de drukte, de overlast, en de gasrekening van 900 euro te laten voor wat het is. Dag Statenkwartier, veel wijsheid toe, vooral voor kinderen!

  Beantwoorden
  • Simone zegt:

   Ik dacht precies hetzelfde. Mijn kids hebben het 1 X geprobeerd. Wisten zij veel… zij denken veldje = spelen en denken leuk!! Onder veel gesnauw van een bewoonster zijn ze er af gestuurd. Jammer.. het is een gezellig perkje zo vlakbij huis.

   Beantwoorden
 2. Albert Axel zegt:

  Reactie op boven: het Frederik Hendrik plein en de speeltuin zijn overdag voor iedereen toegankelijk. Helaas is het in de avonden minder gezellig aan het worden. Maar de bewoners van het FH plein doen er alles aan om het plein zo mooi en schoon mogelijk te houden.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.